Premsa

Premsa > Trobada amb el projecte LIFE ARIMEDA a la finca experimental de La Melusa (Confederació Hidrogràfica de l’Ebre)

Trobada amb el projecte LIFE ARIMEDA a la finca experimental de La Melusa (Confederació Hidrogràfica de l’Ebre)

El passat 25 d’octubre va tenir lloc a la finca experimental de La Melusa (Confederació Hidrogràfica de l’Ebre) una trobada i intercanvi d’experiències entre els projectes LIFE ARIMEDA (@lifearimeda) i LIFE AGRICLOSE. Tots dos projectes centren les seves actuacions en el desenvolupament i demostració de noves tècniques de maneig sostenible de fems.

Al llarg de la jornada, tècnics del projecte LIFE AGRICLOSE van tenir l’oportunitat de visitar les parcel·les d’assaig en què el projecte LIFE ARIMEDA ha dut a terme la primera campanya de cultiu de blat de moro fertilitzat amb fracció líquida de purins a través de tècniques innovadores de fertirrigació (pivot i degoteig).

De la mateixa manera, els tècnics implicats en el desenvolupament del projecte LIFE ARIMEDA van tenir l’oportunitat de conèixer en detall les activitats que es desenvoluparan en el marc del recent iniciat projecte LIFE AGRICLOSE durant els propers anys.

La jornada va resultar de gran interès per a tots dos equips i es van trobar moltes sinergies i possibilitats de col·laboració.

La visita va ser acompanyada per tècnics de la CHE, encarregats de la gestió de la Finca Experimental La Melusa, que col·laboren activament en el LIFE ARIMEDA i van participar amb interès en les discussions que van tenir lloc al llarg de la jornada. Van servir de fantàstics amfitrions donant a conèixer la història i valor de la pròpia finca experimental als assistents i el seu interès en iniciatives com les impulsades per ambdós projectes.