Agenda

Agenda

Agenda

Aquest espai mostra les accions de transferència que s’organitzen directament en el marc del projecte o que organitzen altres entitats, assegurant així la projecció dels resultats i de les metodologies del projecte cap als usuaris finals a tots els nivells.
 

Dimecres 18.05.2022
Lleida

Jornada de referència PRO-FEM 2022

En aquesta edició de PRO-FEM, organitzada juntament amb el projecte LIFE AGRICLOSE, s’oferirà l’oportunitat de conèixer la situació actual, perspectives i novetats en matèria de gestió de nutrients al llarg de la cadena alimentària de la mà dels principals experts, tant a nivell nacional com internacional.

Més informació sobre el contingut

Dimecres 20.10.2021
Mollerussa

Setmana fructícola

En aquesta jornada AGRICLOSE farà una demostració a camp dels escampadors de fracció sòlida i digestat de purí porcí per fertilitzar fruiter.

Veure programa

Dimarts 19.10.2021
La Tallada d'Empordà (Girona)

Jornada fructícola de tardor

En aquesta jornada AGRICLOSE farà una demostració a camp dels escampadors de fracció sòlida i digestat de purí porcí per fertilitzar fruiters

Dijous 30.07.2020
Jornada en línia

Nous manejos del blat de moro: fertilització orgànica de cobertora i sembra directa

Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer les principals característiques dels productes resultants i informar dels nous manejos que es plantegen per adaptar la seva aplicació al blat de moro, i concretament quan és un doble cultiu.

Veurem els primers resultats d’algunes experiències, on la seva aplicació a cobertora es presenta com una bona alternativa per a millorar-ne el seu maneig.

Consulteu el programa de la jornada