Agenda

Agenda

Agenda

Aquest espai mostra les accions de transferència que s’organitzen directament en el marc del projecte o que organitzen altres entitats, assegurant així la projecció dels resultats i de les metodologies del projecte cap als usuaris finals a tots els nivells.
 

Dimecres 20.10.2021
Mollerussa

Setmana fructícola

En aquesta jornada AGRICLOSE farà una demostració a camp dels escampadors de fracció sòlida i digestat de purí porcí per fertilitzar fruiter.

Veure programa

Dimarts 19.10.2021
La Tallada d'Empordà (Girona)

Jornada fructícola de tardor

En aquesta jornada AGRICLOSE farà una demostració a camp dels escampadors de fracció sòlida i digestat de purí porcí per fertilitzar fruiters

Dijous 30.07.2020
Jornada en línia

Nous manejos del blat de moro: fertilització orgànica de cobertora i sembra directa

Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer les principals característiques dels productes resultants i informar dels nous manejos que es plantegen per adaptar la seva aplicació al blat de moro, i concretament quan és un doble cultiu.

Veurem els primers resultats d’algunes experiències, on la seva aplicació a cobertora es presenta com una bona alternativa per a millorar-ne el seu maneig.

Consulteu el programa de la jornada

 

Dijous 28.11.2019
Tàrrega (Sala d’Actes de l’Escola Agrària de Tàrrega)

Fertirrigació mitjançant l’ús de fracció líquida de purí

S’exposarà, a nivell normatiu i a nivell d’instal·lacions, l’aplicació de la fracció líquida de purí a través de la la xarxa de reg, estratègia que sorgeix per donar sortida a un recurs agronòmic disponible, i per donar solució a una situació d’excedents en algunes zones concretes de Catalunya.

Programa de la jornada