Agenda

Agenda

Agenda

Aquest espai mostra les accions de transferència que s’organitzen directament en el marc del projecte o que organitzen altres entitats, assegurant així la projecció dels resultats i de les metodologies del projecte cap als usuaris finals a tots els nivells.
 

Dijous 30.07.2020
Jornada en línia

Nous manejos del blat de moro: fertilització orgànica de cobertora i sembra directa

Amb aquesta jornada es pretén donar a conèixer les principals característiques dels productes resultants i informar dels nous manejos que es plantegen per adaptar la seva aplicació al blat de moro, i concretament quan és un doble cultiu.

Veurem els primers resultats d’algunes experiències, on la seva aplicació a cobertora es presenta com una bona alternativa per a millorar-ne el seu maneig.

Consulteu el programa de la jornada

 

Dijous 28.11.2019
Tàrrega (Sala d’Actes de l’Escola Agrària de Tàrrega)

Fertirrigació mitjançant l’ús de fracció líquida de purí

S’exposarà, a nivell normatiu i a nivell d’instal·lacions, l’aplicació de la fracció líquida de purí a través de la la xarxa de reg, estratègia que sorgeix per donar sortida a un recurs agronòmic disponible, i per donar solució a una situació d’excedents en algunes zones concretes de Catalunya.

Programa de la jornada

 

Dijous 26.09.2019
Saló Segrià de la Fira de Lleida (Pavelló de Vidre, Camps Elisis)

Possibilitats de la separació sòlid líquid i el compostatge en la gestió dels purins

La jornada farà un repàs d’aquests dos possibles tractaments, donant a conèixer les principals característiques dels productes resultants i sobre com adaptar les aplicacions agrícoles a les seves característiques. També es parlarà sobre produir esmenes i fertilitzants a la mateixa explotació ramadera.