Agenda

Agenda

Agenda

Aquest espai mostra les accions de transferència que s’organitzen directament en el marc del projecte o que organitzen altres entitats, assegurant així la projecció dels resultats i de les metodologies del projecte cap als usuaris finals a tots els nivells.
 

Dimecres 30.11.2022
Vic

Life Agriclose JORNADA DE CLOENDA

El projecte està arribant a la seva fi, motiu pel qual s’organitza aquesta jornada en què s’explicaran els resultats obtinguts durant aquests quatre anys de recorregut. Quatre anys que han servit per promoure i potenciar l’ús de productes obtinguts del tractament de dejeccions ramaderes, sobre els quals hi havia poc coneixement agronòmic i ambiental, però que són un bon fertilitzant, sobretot pels camps agrícoles més propers a les granges d’on provenen.

Programa de la jornada de cloenda / Sala Coll Bardolet, Edifici del Sucre, VIC

Dimecres 18.05.2022
Lleida

Jornada de referència PRO-FEM 2022

En aquesta edició de PRO-FEM, organitzada juntament amb el projecte LIFE AGRICLOSE, s’oferirà l’oportunitat de conèixer la situació actual, perspectives i novetats en matèria de gestió de nutrients al llarg de la cadena alimentària de la mà dels principals experts, tant a nivell nacional com internacional.

Més informació sobre el contingut

Dimecres 20.10.2021
Mollerussa

Setmana fructícola

En aquesta jornada AGRICLOSE farà una demostració a camp dels escampadors de fracció sòlida i digestat de purí porcí per fertilitzar fruiter.

Veure programa

Dimarts 19.10.2021
La Tallada d'Empordà (Girona)

Jornada fructícola de tardor

En aquesta jornada AGRICLOSE farà una demostració a camp dels escampadors de fracció sòlida i digestat de purí porcí per fertilitzar fruiters